Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1998
|
35
|
1
|
Tytuł artykułu
Gel and emulsion stability of meat treated with pyrophosphates and carbonates by enhanced addition of water
Autorzy
Pospiech E.
,
Medynski A.
,
Dolata K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
meat
gelling property
carbonate
pyrophosphate
water
pH
emulsification property
gel
beef
functional property
emulsion stability
pork
meat change
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1998
Tom
35
Numer
1
Opis fizyczny
p.89-96
Twórcy
autor
Pospiech E.
Agricultural University, Wojska Polskiegop 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Medynski A.
autor
Dolata K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ee56f671-cd70-45ba-8595-0a32529267b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.