Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1993
|
10
|
Tytuł artykułu
Wartosc odzywcza otrab
Autorzy
Bartnik M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
otreby owsiane
sklad chemiczny
zywnosc
mlynarstwo
witaminy grupy B
witamina E
przemysl rolno-spozywczy
witaminy
sole mineralne
wartosc odzywcza
przetworstwo zbozowe
produkty uboczne
otreby pszenne
otreby zytnie
aminokwasy
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1993
Numer
10
Opis fizyczny
s.10-13,tab,rys.
Twórcy
autor
Bartnik M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ee22634a-9616-4a10-98fa-4e87ea28d7b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.