Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2005
|
06
|
Tytuł artykułu
Co pietruszka moze dac szynce
Autorzy
Zawistowska M.
,
Kaluski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
potrawy miesno-warzywne
przepisy kulinarne
przyrzadzanie posilkow
szynki
potrawa Jambon Persille
kuchnia burgundzka
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2005
Numer
06
Opis fizyczny
s.38-39,fot.
Twórcy
autor
Zawistowska M.
autor
Kaluski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ed40bb5e-0fe3-44b4-ba9e-f3fcfaa4ce99
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.