Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. II. Physico-chemical properties
Autorzy
Zbikowski Z
,
Zbikowska A.
,
Ziajka S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
milk powder
technological parameter
bulk density
physicochemical property
dairy industry
food
free fat content
quality
whey protein
fat content
water content
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
2
Opis fizyczny
p.25-32
Twórcy
autor
Zbikowski Z
University of Agriculture and Technology, Oczapowskiego 7, 10-917 Olsztyn, Poland
autor
Zbikowska A.
autor
Ziajka S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ed1260af-f8cd-41de-8c32-7a56091f26c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.