Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2004
|
18
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of temperature and soluble solids content on the viscosity of cherry juice concentrate
Autorzy
Juszczak L.
,
Fortuna T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
viscosity
temperature effect
juice concentrate
cherry juice
rheological behaviour
food quality
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2004
Tom
18
Numer
1
Opis fizyczny
p.17-21,fig.,ref.
Twórcy
autor
Juszczak L.
University of Agriculture, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Fortuna T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ecd480b3-25ea-490e-aeeb-54684483ec87
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.