Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2003
|
1
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w wyrobach cukierniczych i ciastkarskich
Autorzy
Gajda J.
,
Jarecka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
dodatki do zywnosci
aromaty spozywcze
wyroby cukiernicze
substancje slodzace
zwiazki fosforu
barwniki spozywcze
ciastka
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2003
Numer
1
Opis fizyczny
s.38-40,fot.
Twórcy
autor
Gajda J.
Panstwowy Zaklad Higieny, Warszawa
autor
Jarecka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eccb23f0-cb0d-490f-897d-d15da6ce819f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.