Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1999
|
107
|
02
|
Tytuł artykułu
Wplyw stopnia wyekstrahowania sacharozy z krajanki buraczanej na sklad chemiczny wody wyslodkowej
Autorzy
Wnuk B.
,
Wawro S.
,
Lisik K.
,
Szwajcowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
krajanka buraczana
woda wyslodkowa
sklad chemiczny
przemysl cukrowniczy
wyslodki buraczane
ekstrakcja
sacharoza
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1999
Tom
107
Numer
02
Opis fizyczny
s.21-24,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wnuk B.
Politechnika Lodzka, 90-924 Lodz, ul.ks.I.Skorupki 6-8
autor
Wawro S.
autor
Lisik K.
autor
Szwajcowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ecaf4be5-057a-4ad0-9ead-5cd390e93337
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.