Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
03
|
Tytuł artykułu
Magiczny i aromatyczny
Autorzy
Pokorska B
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przyprawy
zastosowanie
Laurus nobilis
aromat
laur szlachetny
przyrzadzanie posilkow
liscie laurowe
substancje zapachowe
rosliny przyprawowe
kuchnie
zywienie czlowieka
EN
spice
Laurus nobilis
laurel
leaf
smell
meal preparing
spice plant
kitchen
fragrance substance
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
03
Opis fizyczny
s.62
Twórcy
autor
Pokorska B
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ec9037de-c4b9-4021-aaea-3985fd7d5bea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.