Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Higiena
2006
|
4
|
Tytuł artykułu
Wybrane zagadnienia z zakresu zapewnienia bezpieczenstwa w lancuchu produkcji miesa drobiowego
Autorzy
Kwiatek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
oplukiwanie
zapewnienie bezpieczenstwa
przemysl miesny
produkty drobiarskie
mieso drobiowe
schladzanie
tuszki drobiowe
produkcja miesa
uboj zwierzat
myjnie natryskowe
stan obecny
drob
bezpieczenstwo zdrowotne
procesy technologiczne
patroszenie
stan prawny
Wydawca
-
Czasopismo
Higiena
Rocznik
2006
Numer
4
Opis fizyczny
s.33-35,bibliogr.
Twórcy
autor
Kwiatek K.
Panstwowy Instytut Weterynaryjny - Panstwowy Instytut Badawczy, Pulawy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ec8042e5-b3b7-42a0-a94b-80895af73f24
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.