Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
4
|
Tytuł artykułu
Wybrane czynniki ksztaltujace zmiany w spozyciu tluszczow stolowych w Polsce w latach 1990-1995
Autorzy
Krajewski K
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
maslo
tluszcze roslinne
tluszcze jadalne
tluszcze stolowe
Polska
spozycie zywnosci
jakosc
modele zywieniowe
zachowania konsumenckie
EN
butter
vegetable fat
edible fat
table fat
Poland
food intake
quality
nutritional model
consumer behaviour
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
4
Opis fizyczny
s.32-46,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krajewski K
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ec3cb654-2b27-41fc-bee4-128c0f22ad47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.