Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
Jakosc miesa i tluszczu jagniat roznych ras. Czynniki wplywajace na jakosc tusz
Autorzy
Grumbach S.
,
Nurnberg K.
,
Zupp W.
,
Hartung M.
,
Ender K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso jagniece
kwasy tluszczowe
owca teksel
rasy miesne
tluszcz srodmiesniowy
tusze zwierzece
jakosc
owce
produkcja zwierzeca
jagnieta
tkanka tluszczowa
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
s.30,32,34,tab.,fot.
Twórcy
autor
Grumbach S.
autor
Nurnberg K.
autor
Zupp W.
autor
Hartung M.
autor
Ender K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ec295127-ee86-4e85-8fc8-7bfba232b46a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.