Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
2008
|
26
|
1
|
Tytuł artykułu
The effect of alternated share of corn and oats ingredients on the fatty acid content in extrudates
Autorzy
Lipiec A.
,
Pisarski R.K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wplyw zmiennego udzialu komponentow kukurydziano-owsianych na zawartosc kwasow tluszczowych w ekstrudatach
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
corn
oat
ingredient
fatty acid content
extrudate
extrusion-cooking
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
Rocznik
2008
Tom
26
Numer
1
Opis fizyczny
p.1-7,fig.,ref.
Twórcy
autor
Lipiec A.
University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Pisarski R.K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ec17045f-aa10-4157-bea6-8f08d50385d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.