Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1998
|
50
|
09
|
Tytuł artykułu
Karageny w przemysle miesnym
Autorzy
Michalski M.M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
glony czerwone
stabilizatory
polisacharydy
ocena jakosci
przemysl miesny
substancje balastowe
wiazanie wody
zamienniki tluszczu
technologia zywnosci
przepisy prawne
dodatki do zywnosci
karageny
pecznienie
cechy organoleptyczne
Rhodophyceae
substancje naturalne
reologia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
09
Opis fizyczny
s.62,66,69,tab.
Twórcy
autor
Michalski M.M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eb3606dc-20a4-4838-8b8e-1cce330da7e4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.