Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2010
|
43
|
2
|
Tytuł artykułu
Podnoszenie wartosci zywieniowej wysokotluszczowych produktow ciastkarskich
Autorzy
Zbikowska A.
,
Niescierowicz M.
Warianty tytułu
EN
Improving the nutritional value of fat-rich pastry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wyroby cukiernicze
ciastka kruche
tluszcze piekarskie
blonnik pokarmowy
wartosc zywieniowa
podnoszenie wartosci zywieniowej
produkty wysokotluszczowe
EN
confectionery product
biscuit
baking fat
dietary fibre
nutritional value
high-fat product
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2010
Tom
43
Numer
2
Opis fizyczny
s.194-202,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Katedra Technologii Zywnosci, Wydzial Nauk o Zywnosci, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursunowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
Niescierowicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eb15eb2d-9798-4c16-8c26-58445c4d2d12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.