PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 43 | 2 |

Tytuł artykułu

Podnoszenie wartosci zywieniowej wysokotluszczowych produktow ciastkarskich

Warianty tytułu

EN
Improving the nutritional value of fat-rich pastry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

2

Opis fizyczny

s.194-202,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Zywnosci, Wydzial Nauk o Zywnosci, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursunowska 159C, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-eb15eb2d-9798-4c16-8c26-58445c4d2d12
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.