Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2000
|
48
|
10
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka mikroflory podstawowych surowcow stosowanych w piekarnictwie i cukiernictwie
Autorzy
Zakowska Z.
,
Piatkiewicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
cukiernictwo
piekarstwo
zboza
surowce zwierzece
sol kuchenna
jaja spozywcze
margaryna
mikroflora
surowce roslinne
maslo
cukier
mleko
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
10
Opis fizyczny
s.14-17,tab.,rys.
Twórcy
autor
Zakowska Z.
autor
Piatkiewicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eae867d2-3a62-4fd1-af78-49ae8d89f2bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.