Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
2006
|
02
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw sonikacji na wybrane parametry jakosci miesa wolowego
Autorzy
Stadnik J.
,
Dolatowski Z.J.
Warianty tytułu
EN
The influence of ultrasound on meat quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
mieso wolowe
kwasowosc
wodochlonnosc
sonikacja
mieso
poprawa jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2006
Tom
02
Numer
3
Opis fizyczny
s.103-110,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stadnik J.
Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Dolatowski Z.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eac97fce-4c9c-45ec-a299-cc4dd4770d59
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.