Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1995
|
28
|
Tytuł artykułu
Zmiany wybranych wyroznikow jakosci w czasie przygotowania oraz przechowywania potraw z miesa indyczego
Autorzy
Borowski J
,
Karpinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
przechowywanie zywnosci
mieso
mieso indycze
obrobka termiczna
utlenianie
zmiany jakosciowe
zmiany ilosciowe
zamrazanie
zywnosc
zywnosc wygodna
potrawy miesne
naczynia kuchenne
firma Zepter International
EN
storage
food storage
meat
turkey meat
thermal treatment
oxygenation
qualitative change
quantitative change
freezing
food
convenience food
meat dish
kitchenware
Zepter International firm
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1995
Tom
28
Opis fizyczny
s.99-107,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borowski J
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Karpinska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eaaa105e-f84a-4406-9e38-9c83d51f1035
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.