Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Żywienie Prawo a Zdrowie
2000
|
09
|
1
|
Tytuł artykułu
Azotany i azotyny - wystepowanie i wplyw na organizm czlowieka
Autorzy
Traczyk I
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
azotany
przepisy prawne
wystepowanie
woda pitna
sery podpuszczkowe
zywnosc pochodzenia roslinnego
calodzienne racje pokarmowe
wedliny
toksycznosc
azotyny
zywienie czlowieka
EN
human health
nitrate
law
distribution
drinking water
rennet cheese
plant-based food
cured meat
toxicity
nitrite
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Żywienie Prawo a Zdrowie
Rocznik
2000
Tom
09
Numer
1
Opis fizyczny
s.81-89
Twórcy
autor
Traczyk I
Instytut Zywnosci i Zywienia, 02-903 Warszawa, ul.Powsinska 61-63
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ea83a072-2d5f-41ad-aef0-a9639c9a49d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.