Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Zawartosc witaminy C w wybranych deserach i napojach w proszku
Autorzy
Przygonski K.
,
Zaborowska Z.
,
Wojtowicz E.
Warianty tytułu
EN
Content of ascorbic acid in selected desserts and powdered drinks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
zywnosc
desery w proszku
napoje w proszku
wartosc odzywcza
sklad chemiczny
witamina C
zawartosc witamin
koncentraty spozywcze
EN
human nutrition
food
dessert
nutritional value
chemical composition
vitamin C
food concentrate
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.299-303,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Przygonski K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego w Warszawie, Oddzial Koncentratow Spozywczych i Produktow Skrobiowych w Poznaniu, ul.Starolecka 40, 61-361 Poznan
autor
Zaborowska Z.
autor
Wojtowicz E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e9c4c320-368a-4443-80a4-baad14f82053
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.