Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2007
|
42
|
03
|
Tytuł artykułu
Zawartosc soli w produktach schlodzonych i zamrozonych w swietle aktualnych zalecen
Autorzy
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mrozenie
normy polskie
zawartosc soli
schladzanie
zywnosc mrozona
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
03
Opis fizyczny
s.56-59,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cwiertniewski K.
Centralne Laboratorium Chlodnictwa, Lodz
autor
Polak E.
autor
Egierski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e998f04a-dc84-4607-bb26-9e809b01484a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.