Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1998
|
30
|
Tytuł artykułu
Wplyw zawartosci soli oraz czesciowego zastapienia sodu potasem na proces degradacji bialek w serach dojrzewajacych
Autorzy
Iwanczak M
,
Wisniewska K.
,
Reps A.
,
Dajnowiec F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
chlorek potasu
chlorek sodu
solenie
zawartosc soli
degradacja bialka
sery dojrzewajace
EN
potassium chloride
sodium chloride
salting
salt content
protein degradation
ripening cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1998
Tom
30
Opis fizyczny
s.23-33,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Iwanczak M
autor
Wisniewska K.
autor
Reps A.
autor
Dajnowiec F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e9814873-fe5a-4819-97f2-dba088110c6a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.