Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1999
|
47
|
11
|
Tytuł artykułu
Specjalnosc firmowa
Autorzy
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
specjalnosc firmowa
cukiernictwo
praliny
wyroby cukiernicze
nowe produkty
nadzienie cukiernicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
11
Opis fizyczny
s.62-63,fot.
Twórcy
autor
Sargenti G.
autor
Kania-Lentes P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e9563bbd-145d-4ec3-be96-fbd57f656abd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.