Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2004
|
37
|
2
|
Tytuł artykułu
Wspolczesne poglady na zagadnienie wplywu procesow przetwarzania zywnosci na zachowanie witamin ze szczegolnym uwzglednieniem procesow kulinarnych
Autorzy
Kunachowicz H.
,
Nadolna I.
Warianty tytułu
EN
Current views on the effects of food processing on vitamin preservation, with particular reference to culinary processes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
obrobka kulinarna
przetworstwo zywnosci
zywnosc
witaminy
potrawy
zywnosc swieza
dieta
zywnosc przetworzona
zawartosc witamin
skladniki odzywcze
zywienie czlowieka
EN
culinary treatment
food processing
food
vitamin
dish
fresh food
diet
processed food
vitamin content
nutritional component
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2004
Tom
37
Numer
2
Opis fizyczny
s.105-111,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kunachowicz H.
Instytut Zywnosci i Zywienia, Warszawa
autor
Nadolna I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e94688d7-ee66-46d9-ad8f-a6acf56db802
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.