Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2007
|
55
|
12
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci wypiekowe maki zytniej i ich ocena na podstawie badania krzywych pecznienia
Autorzy
Slowik E.
,
Mielcarz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
analiza amylograficzna
wlasciwosci funkcjonalne
liczba opadania
wartosc wypiekowa
krzywe pecznienia
lepkosc
pentozany
maka zytnia
objetosc chleba
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
12
Opis fizyczny
s.14,16-17,rys.
Twórcy
autor
Slowik E.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Mielcarz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e9377385-b332-498b-b228-79daef7a378d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.