Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2004
|
52
|
08
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow wykonania oznaczania na wynik oceny farinograficznej i alweograficznej maki pszennej
Autorzy
Abramczyk D.
,
Rothkaehl J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
ciasto pszenne
piekarstwo
reologia
wodochlonnosc
ocena alweograficzna
norma PN-ISO 5530-1
wlasciwosci reologiczne
ocena farinograficzna
relaksacja
chlorek sodu
oznaczanie
maka pszenna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
08
Opis fizyczny
s.2-6,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Abramczyk D.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Rothkaehl J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e86ed6ba-f1ce-4363-8928-8edcf0c5b1c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.