Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
06
|
Tytuł artykułu
Oznaczanie aktywnosci wody kielbas typu salami
Autorzy
Cwiertniewski K.
,
Przybyl H.
,
Egierski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc wody
analiza statystyczna
salami Gold
salami pikantne debickie
salami niemieckie z przyprawami
przemysl miesny
technologia produkcji
zawartosc soli
wedliny dojrzewajace
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
charakterystyka fizykochemiczna
oznaczanie
salami ostrodzkie
woda
sol
aktywnosc wody
salami
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
06
Opis fizyczny
s.10-12,tab.
Twórcy
autor
Cwiertniewski K.
autor
Przybyl H.
autor
Egierski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e835e3e8-8def-4f50-b160-1fe45f03db07
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.