Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
2004
|
4
|
Tytuł artykułu
Probiotyki i prebiotyki jako skladniki produktow mleczarskich
Autorzy
Jasinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
inulina
przetwory mleczne
dodatki do zywnosci
zywnosc funkcjonalna
prebiotyki
probiotyki
oligofruktoza
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
Rocznik
2004
Numer
4
Opis fizyczny
s.47-49,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasinska M.
Akademia Rolnicza, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e7c24f8c-b983-40c3-9ddd-137e889d18df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.