Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2006
|
03
|
Tytuł artykułu
Effect of some physical processes on the tannic acid content of soybean, lentil, kidney bean, peas and field bean seeds
Autorzy
Winiarska-Mieczan A.
,
Kiczorowska B.
Warianty tytułu
PL
Wplyw wybranych procesow fizycznych na zawartosc kwasu taninowego w nasionach soi, soczewicy, fasoli, grochu i bobu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
physical process
tannic acid content
soybean
lentil
kidney bean
pea
field
bean seed
legume seed
baking
cooking
steaming
soaking
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2006
Tom
03
Opis fizyczny
p.149-155,fig.,ref.
Twórcy
autor
Winiarska-Mieczan A.
University of Agricultural in Lublin, Lublin, Poland
autor
Kiczorowska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e79aae7a-0ca3-4eb5-a1c1-91fce839823b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.