Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2004
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Ale szynka...
Autorzy
Rybak K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
peklowanie
dodatki do zywnosci
karageny
wielofosforany
przemysl miesny
bialko sojowe
szynki
askorbinian sodu
sol kuchenna
technologia produkcji
sol peklujaca
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.18-19
Twórcy
autor
Rybak K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e7510014-bded-46a5-8c70-e068dd78e675
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.