Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1997
|
04
|
3
|
Tytuł artykułu
Jak rozmrazac mieso, drob i ryby, aby otrzymac potrawy o najlepszej jakosci i najwyzszej wydajnosci
Autorzy
Borucka I.
,
Zalewski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
metoda powietrzna
zywnosc
rozmrazanie
wydajnosc technologiczna
posilki
metoda wodna
jakosc
mieso drobiowe
mieso
metoda solankowa
ryby
metoda grzejnictwa dielektrycznego
metoda bezposrednia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
3
Opis fizyczny
s.24,33,tab.
Twórcy
autor
Borucka I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Zalewski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e74a50e7-3390-43a7-b5d9-50fc4fe40a72
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.