Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1994
|
46
|
11
|
Tytuł artykułu
Poznanski przelom w pozyskiwaniu surowcow rzeznych w 1900 roku
Autorzy
Pezacki W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rzemioslo
zywnosc
postep techniczny
historia
surowce zwierzece
przetworstwo miesa
gospodarka miesna
Poznan
jadalne surowce zwierzece
gospodarka rynkowa
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
11
Opis fizyczny
s.7-11
Twórcy
autor
Pezacki W.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e700cc37-fbb1-43e0-a28a-cd20124ec5ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.