Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
1998
|
02
|
Tytuł artykułu
Effect of chitosans on viability of yeast cells
Autorzy
Jankowski T.
,
Dembczynski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
antifungal activity
food microbiology
yeast
chitosan concentration
2-amino-glucose
chitosan
cell
krill chitosan
flocculation
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
1998
Tom
02
Opis fizyczny
p.35-41,fig.
Twórcy
autor
Jankowski T.
Agricultural University of Poznan, Mazowiecka 48, 60-623 Poznan, Poland
autor
Dembczynski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e691f4c2-58c4-4ace-bebc-84927345fa7b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.