Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy
2008
|
253
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka technologiczna mieszanek maki pszennej z produktami przemialu owsa
Autorzy
Czubaszek A.
Warianty tytułu
EN
Technological characteristics of wheat flour blends with oat grind products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
otreby owsiane
produkty zbozowe
wartosc wypiekowa
owies
zboza
maka owsiana
wykorzystanie
pieczywo pszenno-owsiane
sruta owsiana
mieszanki pszenno-owsiane
jakosc
maka pszenna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy
Rocznik
2008
Numer
253
Opis fizyczny
s.1-85,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czubaszek A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e6779ace-da72-4b64-8114-bc6968a68f4d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.