Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2007
|
6
|
Tytuł artykułu
Trzony w kuchni
Autorzy
wit
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyposazenie zakladow gastronomicznych
piece konwekcyjno-parowe
zaklady gastronomiczne
asortyment
kuchnie
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2007
Numer
6
Opis fizyczny
s.31-32
Twórcy
autor
wit
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e5919cb0-ec2c-400c-9402-d6799e5b15bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.