Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2005
|
09
|
Tytuł artykułu
Darmowy HACCP. Czego nalezy sie wystrzegac?
Autorzy
Trafialek J.
Warianty tytułu
EN
Free of charge HACCP
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
produkcja zywnosci
zaklady przetworcze
systemy jakosci
system HACCP
wdrozenia do praktyki
obowiazki producentow
dokumentacja
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Numer
09
Opis fizyczny
s.24-25,47,tab.,fot.
Twórcy
autor
Trafialek J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e535ba0c-5c02-4cf8-98db-1c2cb070be18
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.