Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2008
|
08
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of dietary supplementation of vitamin E, antioxidants and a synthetic carotenoid on changes in chicken breast meat quality during storage
Autorzy
Koreleski J.
,
Swiatkiewicz S.
Warianty tytułu
PL
Wplyw dodatku do paszy witaminy E, przeciwutleniacza i syntetycznego karotenoidu na zmiany jakosci miesa piersi kurczat podczas przechowywania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
animal feeding
diet supplementation
feed supplementation
broiler
chicken
breast meat
chicken meat
storage change
synthetic antioxidant
antioxidant
vitamin E
carotenoid
synthetic carotenoid
meat quality
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2008
Tom
08
Numer
2
Opis fizyczny
p.167-174,ref.
Twórcy
autor
Koreleski J.
National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Swiatkiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e4d2a6ff-c5df-45b5-8183-df79ad2ed608
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.