Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1994
|
29
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw ksantanu na zmiany lipidow rozdrobnionej tkanki miesniowej dorszy w czasie zamrazalniczego przechowywania
Autorzy
Stodolnik L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
polisacharydy
zywnosc
dorsze
kwasy tluszczowe
zamrazanie
lipidy
przechowalnictwo
guma ksantanowa
tkanka miesniowa
ryby
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1994
Tom
29
Numer
04
Opis fizyczny
s.25-28,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Stodolnik L.
Akademia Rolnicza, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e419ec94-1108-4c1c-b5a6-659b5577c4d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.