Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
4
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku lizozymu na przebieg ukwaszania mleka koziego zakwasem jogurtowym i twarogowym
Autorzy
Pieczonka W
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zakwas jogurtowy
zakwaszanie
mleczarstwo
mleko kozie
zakwas twarogowy
lizozym
EN
yoghourt sourdough
acidification
dairying
goat milk
curd cheese sourdough
lysozyme
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
4
Opis fizyczny
s.33-42,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pieczonka W
Akademia Rolnicza, Krakow, Filia w Rzeszowie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e3d50a53-b850-4791-acb9-19b39d149fc2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.