Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2006
|
07
|
1[132]
|
Tytuł artykułu
The effect of roasting on the texture of walnuts
Autorzy
Kita A.
,
Figiel A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
technological parameter
moisture
dried fruit
walnut
nut
texture
roasting
mechanical property
seed
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2006
Tom
07
Numer
1[132]
Opis fizyczny
p.87-97,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kita A.
Agricultural University, Norwida 25, 53-375 Wroclaw, Poland
autor
Figiel A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e396ecef-743d-492d-8eb1-5aab2898509f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.