Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Comparison of extraction methods of muscle tissue proteins
Autorzy
Montowska M.
,
Knaflewska J.
,
Pospiech E.
Warianty tytułu
PL
Porownanie metod ekstrakcji bialek tkanki miesniowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
meat protein
cooking property
protein
processing property
electrophoresis
protein change
centrifuge drip
muscle tissue
phenol extraction
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.397-401,fig.,ref.
Twórcy
autor
Montowska M.
Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Knaflewska J.
autor
Pospiech E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e3874b70-363a-42e6-8b60-1d8a957e405d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.