Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1992
|
3
|
Tytuł artykułu
O drozdzach piekarskich i ich zastosowaniu w produkcji chleba
Autorzy
Sobczak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
drozdze piekarskie
ocena jakosci
zywnosc
fermentacja
zastosowanie
piekarstwo
pieczywo
chleb
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1992
Numer
3
Opis fizyczny
s.31-34,rys.
Twórcy
autor
Sobczak E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego,ul.Rakowiecka 26/30,02-528 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e32f7668-6113-4670-b135-3ae79f9e32ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.