Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Quality of yoghurts with oat maltodextrine as the fat substitute
Autorzy
Grega T.
,
Gibinski M.
,
Sady M.
,
Walczycka M.
Warianty tytułu
PL
Jakosc jogurtow z dodatkiem maltodekstryny owsianej jako zamiennika tluszczu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
food quality
yoghourt
oat maltodextrine
maltodextrin
fat substitute
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
02
Opis fizyczny
p.45-54,ref.
Twórcy
autor
Grega T.
Agricultural University of Krakow, Krakow, Poland
autor
Gibinski M.
autor
Sady M.
autor
Walczycka M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e2da341a-f617-4562-a388-28bffa3db1a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.