Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
1993
|
10
|
Tytuł artykułu
Surowce do produkcji miesa drobiowego.Czesc II
Autorzy
Grabowski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
kury
kurczeta
zywienie zwierzat
brojlery
surowce zwierzece
plec
wiek
produkcja drobiarska
mieso drobiowe
mieso
tuszki drobiowe
drobiarstwo
pasze
drob
odtluszczanie
wydajnosc rzezna
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
1993
Numer
10
Opis fizyczny
s.8-9,12-15,tab.
Twórcy
autor
Grabowski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e2ba1f1f-bd6e-439b-b34f-dc2cf51b0beb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.