Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
2006
|
05
|
1
|
Tytuł artykułu
Czynniki decydujace o zawartosci sprzezonego kwasu linolowego [CLA] w tluszczu mleka krow
Autorzy
Janeczek W.
,
Kupczynski R.
Warianty tytułu
EN
The factors decided about content of conjugated linoleic acid [CLA] in milk fat of cows
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
tluszcz mlekowy
czynniki zywieniowe
mleko krowie
olej rybny
dodatki paszowe
mleko
izomery kwasu linolowego
zawartosc sprzezonego kwasu linolowego
sprzezony kwas linolowy
EN
milk fat
nutritive factor
cow milk
fish oil
feed additive
milk
linoleic acid isomer
conjugated linoleic acid
conjugated linoleic acid content
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
Rocznik
2006
Tom
05
Numer
1
Opis fizyczny
s.65-82,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janeczek W.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
autor
Kupczynski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e210e050-026c-4f9b-b4da-2d89015713bf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.