Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku transglutaminazy na wlasciwosci farszow drobiowych z roznym udzialem soli kuchennej
Autorzy
Arciszewska A.
,
Cegielka A.
,
Mroczek J.
,
Zieba A.
Warianty tytułu
EN
Effect of transglutaminase addition on properties of chicken batters with decreased amount of sodium chloride
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
tekstura zywnosci
przetwory miesne
farsze miesne
parametry
transglutaminazy
wyciek termiczny
sol kuchenna
mieso drobiowe
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.7-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Arciszewska A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Cegielka A.
autor
Mroczek J.
autor
Zieba A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e0d47dea-fcbf-4cbf-828e-1f54d49d92f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.