Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2003
|
51
|
08
|
Tytuł artykułu
Znakowanie pieczywa i wyrobow ciastkarskich w swietle przepisow nowego rozporzadzenia w sprawie znakowania srodkow spozywczych i dozwolonych substancji dodatkowych
Autorzy
Szafulera W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
ciastkarstwo
cukiernictwo
skladniki zywieniowe
przepisy prawne
dodatki do zywnosci
wyroby cukiernicze
piekarstwo
pieczywo
znakowanie zywnosci
ciastka
opakowania zbiorcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
08
Opis fizyczny
s.14-16,18-21,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szafulera W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e093b198-3bd6-429c-a9b9-726f679a0944
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.