Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2006
|
44
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku preparatu transglutaminazy i wybranych hydrokoloidow na jakosc restrukturyzowanej poledwicy z miesa kurczat
Autorzy
Cegielka A.
,
Rutkowski L
Warianty tytułu
EN
Effect of transglutaminase and selected hydrocolloids addition on the quality of restructured chicken meat sirloin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
kurczeta
dodatki do zywnosci
karageny
transglutaminazy
mieso restrukturyzowane
poledwica drobiowa
jakosc
mieso drobiowe
maczka chleba swietojanskiego
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
1
Opis fizyczny
s.189-197,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cegielka A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159 c, 02-787 Warszawa
autor
Rutkowski L
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e04a11ad-fc66-4016-9849-892708a2871b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.