Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Aktywnosc antyoksydacyjna czekolad, orzechow i nasion
Autorzy
Zujko M. E.
,
Witkowska A.
Warianty tytułu
EN
Antioxidant activity of chocolates, nuts and seeds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
czekolada
orzechy
nasiona
potencjal przeciwutleniajacy
aktywnosc przeciwutleniajaca
substancje biologicznie czynne
oznaczanie
EN
human nutrition
chocolate
nut
seed
antioxidative potential
antioxidative activity
biologically active substance
determination
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.941-944,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zujko M. E.
Uniwersytet Medyczny w Bialymstoku, ul.Mieszka I 4B, 15-054 Bialystok
autor
Witkowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e0190b52-6add-463a-a094-54b10f794f71
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.