PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 3 |

Tytuł artykułu

Aktywnosc antyoksydacyjna czekolad, orzechow i nasion

Warianty tytułu

EN
Antioxidant activity of chocolates, nuts and seeds

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

3

Opis fizyczny

s.941-944,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Medyczny w Bialymstoku, ul.Mieszka I 4B, 15-054 Bialystok
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-e0190b52-6add-463a-a094-54b10f794f71
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.