Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w produkcji piekarskiej,ich funkcje i wykorzystanie
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
plesnie
trwalosc przechowalnicza
technologia zywnosci
ocena jakosci
dodatki do zywnosci
piekarstwo
pieczywo
kwas mlekowy
mikroorganizmy
bakterie
jakosc
normy polskie
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.18-19,22,fot,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-df7a306f-3d42-4196-8658-05548322586b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.