Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2005
|
5
|
Tytuł artykułu
Sledziowe wariacje
Autorzy
Ochmanska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
walory smakowe
zdrowie czlowieka
walory zdrowotne
dieta srodziemnomorska
wartosc odzywcza
ryby
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2005
Numer
5
Opis fizyczny
s.94-95,fot.
Twórcy
autor
Ochmanska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-df533bc4-e782-46c7-a8ff-bea1100810a1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.